Αυτοκινητοπομπή στον Κάκαβο – προσυγκέντρωση στη Θεσ/νίκη


Λεπτομέρειες Event


Προσυγκέντρωση στην Καμάρα την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στις 8.30πμ για μετάβαση με λεωφορείο στη συγκέντρωση στον κόμβο Μ.Παναγίας για την αυτοκινητοπομπή στον Κάκαβο στην οποία καλούν οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 9 το πρωί, αυστηρά. Μπορείτε να κρατήσετε θέσεις, το αργότερο μέχρι Σάββατο στις 12 το πρωί, στο τηλέφωνο 6984501205 και στο email της επιτροπής αλληλεγγύης solidaritynogold[at]gmail.com (αντικαθιστώντας το [at] me @).

Ακολουθεί το κάλεσμα των επιτροπών αγώνα

Οι επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης καλούν όλους και όλες στις 26 Ιανουαρίου σε πορεία στον Κάκαβο. Σε μια πορεία για να δούμε και να συνειδητοποιήσουμε την καταστροφή που συντελείται στη Χαλκιδική.

Η “ανάπτυξη” της κυβέρνησης παίρνει πλέον σάρκα και οστά: καταστροφή του δάσους των Σκουριών, αποψίλωση του αρχέγονου δάσους στο ρέμα Καρατζά, εκχέρσωση του χώρου του εργοστασίου εμπλουτισμού, ανεξέλεγκτη δραστηριότητα της Ελληνικός Χρυσός και συνεχείς παρανομίες υπό την ανοχή και προστασία Κράτους και ελεγκτικών μηχανισμών.

Όλοι αυτοί που λεηλατούν τη φύση, υποτάσσονται σε οικονομικά και πολιτικά κέντρα εξουσίας, καταπατούν ανθρώπινα δικαιώματα, ξεπουλούν δημόσιο πλούτο, παραβιάζουν βασικές αρχές δικαίου και προσπαθούν να μας καταντήσουν άβουλα και αναξιοπρεπή υποχείριά τους, θα μας βρίσκουν συνέχεια απέναντι.

Για μας δεν υπάρχει άλλος δρόμος …. μόνο ο δρόμος της αντίστασης. Ενωμένοι και αποφασισμένοι θα κερδίσουμε αυτή τη μάχη.

Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής & Θεσσαλονίκης

2014-1-26_leoforia_s

afisa-26-01-2014_s

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *